“Driedaagse Digitale Intelligentie: om wendbaar te kunnen navigeren heb je een landkaart nodig.”

Op basis van het gedachtegoed van Digitale Intelligentie heeft Hans Hoornstra samen met Cornalien Stolker een driedaagse training ontwikkeld voor leidinggevenden binnen de overheid en het onderwijs. Alle informatie is beschikbaar op www.digitaleintelligentie.nl.

Wanneer je wilt dat je organisatie wendbaar wordt en gaat zwermen als spreeuwen, moet je als bestuurder of leidinggevende niet voorop blijven vliegen in ganzentrekformatie. Met andere woorden wanneer je wilt dat medewerkers wendbaarder worden, heeft dit consequenties voor de manier van leidinggeven.

Zorgen dat medewerkers wendbaarder worden, impliceert dat leidinggevenden het goede voorbeeld geven. Je hebt moed nodig om in de spiegel te kijken en te onderzoeken hoe het komt dat je zelf minder wendbaar bent geworden.

In de driedaagse training Digitale Intelligentie, die speciaal ontwikkeld is voor leidinggevende uit het onderwijs en binnen de overheid, verdiep je jezelf en ontwikkelt die vaardigheden en kwaliteiten die je hiervoor nodig hebt.

Naast de driedaagse, die jaarlijks twee keer wordt gegeven, is het mogelijk om maatwerktrainingen te realiseren, afgestemd op de specifieke uitdagingen van uw organisatie.